VELUX Gardiner

VELUX Gardiner med prisgaranti
Komplettera ditt VELUX takfönster med ett VELUX Gardin, manuell eller elektrisk/solcellsdriven manövrering.
VELUX rullgardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) VELUX erbjuder perfekt reglering av dagsljuset, VELUX är en energieffektiv och ekonomisk gardinlösning, när du vill avskärma bostaden från ljus och oönskad insyn. Rullgardinen levereras i 37 färger, och lämpar sig väl för alla slags olika rum.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 542,30
VELUX mörkläggningsgardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) Mörkläggningsgardin för VELUX sned-/takfönster som avskärmar 100 % av allt ljus (dag och natt). 52 olika färger/mönster och möjlighet för solcellsstyrd betjäning. Perfekt för sovrum och barnkammare samt hemmabiov.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 724,50
VELUX energigardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) En flexibel energigardin som ger mörkläggningseffekt, isolering, utsikt och ljus. Gardinen har plisségardinens dekorativa egenskaper, men är inte fastsatt varken upptill/nertill och kan därför placeras fritt i fönstret. Denna gardin reducerar dessutom värmeförlusten med upp till 34 %.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.155,11
VELUX persienn
(Passar endast till VELUX-fönster.) Med VELUX-persienner kan du både dämpa, målinrikta och helt skärma av ljuset. Persiennen levereras i 9 populära färger som matchar alla hem. Tillverkad i aluminium, tål hög luftfuktighet och är enkla att rengöra.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 885,78
VELUX plisségardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) Plisségardinen från VELUX ger dig full kontroll över dagsljuset i alla rum, en svävande gardin för dig som älskar dagsljus men utan att solens starka strålar tränger in. Levereras i 33 populära färger, med elstyrning eller manuell betjäning.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 908,92

VELUX PICK & CLICK

Kontakta oss