gardiner till höga fönster

Vi har gardiner till både stora fönsterpartier och höga smala fönster. Stora och höga fönster är populära i moderna byggnader, eftersom de ger flera ljustimmar i rummet och samtidigt skapar ett modernt uttryck i hemmet. På den här sidan kommer vi att guida dig i ditt val av gardiner till höga fönster.

lamellgardin i vardagsrum

Välj gardin för fönstertyp

Det behöver inte vara en stor utmaning att hitta lämpliga gardiner till höga fönster. Lamellgardiner är ett perfekt val oavsett om fönstren är breda eller smala. Vi har lamellgardiner i fyra olika storlekar, så att du kan välja den rätta för dina fönster. Om dina fönster är höga och breda, kan Luxaflex plisségardiner också vara en bra lösning - vi har ett stort utbud av färger, så att du kan hitta din favorit.GARDINSTYRNINGEN ÄR VIKTIG

Det är viktigt att välja rätt styrningslösning, så kan du enkelt justera gardinerna, även om du inte kan nå upp till toppen av fönstret.

Lamellgardiner kan du alltid dra på sidan med hjälp av snöret som alla kan nå. Det är också lätt att justera ljusinsläppet genom att använda justeringsstången.


Du kan välja mellan tre olika styrningsmöjligheter, när du väljer en Luxaflex plisségardin: Decora plus är den traditionella lösningen med snöre. SmartCord lyfts lätt med det smarta snörsystemet och kan dras ner med ett lätt drag mot mitten. LiteRise är inte alltid lämpat för höga fönster, då gardinen är helt utan snöre och styrs genom ett drag eller en stöt på underlisten.


vi rekommenderar dessa gardiner till höga fönster


Nu är du redo

Efter att ha läst våra rekommendationer på denna sida är du nu väl förberedd för nästa steg: Att besluta vilka gardiner du vill ha. Du kan beställa nya gardiner här i vår webbutik.


Har du frågor om våra produkter eller behöver du rådgivning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Luxaflex lamellgardin 127 mm

23 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Om du vill ha ett vackert solskydd till ett stort fönsterparti, är detta Luxaflex lamellgardin ett perfekt val. Gardinen finns i många populära färger och med smarta styrningsmodeller, så att du kan välja den lösning som passar dig bäst.
Priser från 1.125 kr.
Luxaflex lamellgardin 127 mm

Luxaflex lamellgardin 63 mm

16 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex levererar kvalitetsgardiner och med en lamellgardin får du en fin och modern solskyddslösning. Modellen med lameller på 63 mm passar allra bäst till små och mellanstora fönster.
Priser från 1.829 kr.
Luxaflex lamellgardin 63 mm

Luxaflex lamellgardin 89 mm

28 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardinen från Luxaflex utstrålar kvalitet och är ett säkert val. Denna modell med en lamellbredd på 89 mm är den mest populära eftersom det passar bra till de flesta fönsterstorlekar.
Priser från 1.407 kr.
Luxaflex lamellgardin 89 mm

Faber lamellgardiner 127 mm

36 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Faber lamellgardin får du en modern lösning, som oavsett storleken ger en flexibel justering av ljus och insyn. Modellen med 127 mm lameller passar till stora fönsterpartier Välj bland många tygtyper, listfärger och styrningsmetoder.
Priser från 1.033 kr.
Faber lamellgardiner 127 mm

Faber lamellgardin 89 mm

55 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Faber lamellgardin får du en modern lösning, som oavsett storleken ger en flexibel justering av ljus och insyn. Modellen med 89 mm lameller är en populär storlek, som är lämpad för alla slags fönster. Välj bland många tygtyper, listfärger och styrningsmetoder.
Priser från 1.272 kr.
Faber lamellgardin 89 mm

Luxaflex rullgardin

49 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex rullgardin är en kvalitetsprodukt rakt igenom. Med över 45 färgalternativ och fler styrningslösningar kan du designa gardinen, så att den passar in i just din hem. Välj till exempel den smarta PowerView®-styrningen, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 767 kr.
Luxaflex rullgardin

Luxaflex plisségardin

43 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Kollektionen från Luxaflex erbjuder en mängd vackra designer, så att du lätt kan hitta en gardin som passar dig. Plisségardinen finns med smarta top/down-funktionen som gör ljusregleringen extremt flexibel. Med den moderna PowerView®-lösningen kan du styra gardinen med din telefon.
Priser från 999 kr.
Luxaflex plisségardin