gardiner till höga fönster

Vi har gardiner till både stora fönsterpartier och höga smala fönster. Stora och höga fönster är populära i moderna byggnader, eftersom de ger flera ljustimmar i rummet och samtidigt skapar ett modernt uttryck i hemmet. På den här sidan kommer vi att guida dig i ditt val av gardiner till höga fönster.

lamellgardin i vardagsrum

Välj gardin för fönstertyp

Det behöver inte vara en stor utmaning att hitta lämpliga gardiner till höga fönster. Lamellgardiner är ett perfekt val oavsett om fönstren är breda eller smala. Vi har lamellgardiner i fyra olika storlekar, så att du kan välja den rätta för dina fönster. Om dina fönster är höga och breda, kan Luxaflex plisségardiner också vara en bra lösning - vi har ett stort utbud av färger, så att du kan hitta din favorit.GARDINSTYRNINGEN ÄR VIKTIG

Det är viktigt att välja rätt styrningslösning, så kan du enkelt justera gardinerna, även om du inte kan nå upp till toppen av fönstret.

Lamellgardiner kan du alltid dra på sidan med hjälp av snöret som alla kan nå. Det är också lätt att justera ljusinsläppet genom att använda justeringsstången.


Du kan välja mellan tre olika styrningsmöjligheter, när du väljer en Luxaflex plisségardin: Decora plus är den traditionella lösningen med snöre. SmartCord lyfts lätt med det smarta snörsystemet och kan dras ner med ett lätt drag mot mitten. LiteRise är inte alltid lämpat för höga fönster, då gardinen är helt utan snöre och styrs genom ett drag eller en stöt på underlisten.


vi rekommenderar dessa gardiner till höga fönster


Nu är du redo

Efter att ha läst våra rekommendationer på denna sida är du nu väl förberedd för nästa steg: Att besluta vilka gardiner du vill ha. Du kan beställa nya gardiner här i vår webbutik.


Har du frågor om våra produkter eller behöver du rådgivning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.