få vackra gardiner till små fönster

De flesta gardintyper passar bra till små fönster och fönster i vanlig storlek. Till exempel kan du använda hissgardiner, persienner, plisségardiner och rullgardiner. Ska gardinerna ta upp så lite plats som möjligt, är plisségardiner ett perfekt val. På den här sidan hjälper vi dig att välja gardiner till små fönster.

plisségardin

välj gardiner som passar till rummet

Saknar du gardiner i vardagsrummet, är valet fritt mellan alla hyllor och kan välja gardin helt efter vilket uttryck du vill ha i ditt hem. Om du är på jakt efter gardiner till sovrummet, kan du med fördel välja rull- eller plisségardiner, då de kan utformas med mörkläggningstyg. Ska dina gardiner användas till fönster i badrum eller kök, är persienner en god idé, eftersom de tål fukt och dessutom är lätta att rengöra.


Olika gardintyper passar till olika rum. Innan du bestämmer dig för dina nya gardiner, är det en bra idé att kolla in våra tips för gardiner till de olika rummen.

plisségardin vid soffan

Tips för gardiner i vardagsrummet

rullgardin i sovrum

Tips för gardiner i sovrummet

plisségardin i badrum

Tips för gardiner i badrummet

plisségardin i kök

Tips för gardiner i köket

gul plisségardin i barnrum

Tips till gardiner i barnrummet

rullgardin på kontor

Tips för gardiner på kontoret


storleken spelar roll

När det handlar om just gardiner, så har storleken utan tvekan en hel del betydelse. Nedan har vi gjort en översikt så att du kan se i hur små storlekar de olika gardintyperna kan utformas. MINSTA STORLEK AV DE OLIKA GARDINTYPERNA:


RullgardinerMinsta bredd: 30 cm. Minsta höjd: 30 cm.


LamellgardinerMin. bredd: 20 cm. Min. höjd: 20 cm.


PlisségardinerMin. bredd: 35 cm. Min. höjd: 35 cm.


HissgardinerMin. bredd: 20 cm. Min. höjd: 20 cm.


PersiennerMin. bredd: 27 cm. Min. höjd: 20 cm.

Närbild på rullgardin

Nu är du redo

Efter att ha läst våra rekommendationer på denna sida är du nu väl förberedd för nästa steg: Att besluta vilka gardiner du vill ha. Du kan beställa nya gardiner här i vår webbutik. Nedan kan du se ett urval av våra gardiner till små fönster.


Har du frågor om våra produkter eller behöver du rådgivning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

BestPrice hissgardin

31 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

När du väljer en produkt från BestPrice, är du garanterad hög kvalitet till ett bra pris. Denna vackra hissgardin är perfekt för rum, där du önskar att ska en hemtrevlig och harmonisk atmosfär.
Priser från 2.041 kr.
BestPrice hissgardin

Base+ lamellgardin 89 mm

20 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner är exklusiva, men de behöver inte kosta en förmögenhet. När du väljer en Base+-produkt får du nämligen bra kvalitet till ett rimligt pris. Modellen med lameller på 89 mm passar bäst till små och mellanstora fönsterpartier.
Priser från 678 kr.
Base+ lamellgardin 89 mm

Luxaflex lamellgardin 63 mm

72 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex levererar kvalitetsgardiner och med en lamellgardin får du en fin och modern solskyddslösning. Modellen med lameller på 63 mm passar allra bäst till små och mellanstora fönster.
Priser från 1.829 kr.
Luxaflex lamellgardin 63 mm

Base+ mellanglas persienn

15 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Base+ mellanglas persienn är utformad för dubbelrutor och att placera gardinen mellan dessa två rutor. Persiennerna tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 18 vackra färger.
Priser från 349 kr.
Base+ mellanglas persienn

Base+ persienn

15 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Base+ persiennen är vår mest populära persienn. Den är särskilt lämplig för badrum och köksutrymmen, eftersom persiennen tål fukt och är mycket lätt att rengöra. Persiennen tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 18 vackra färger.
Priser från 279 kr.
Base+ persienn