gardiner till takfönster (sneda fönster etc.)

Lutande fönster, takfönster och vindsfönster är populära och finns såväl i äldre som i moderna byggnader. De ger mer dagsljus i rummet och hjälper att skapa ett sunt inomhusklimat i hemmet På den här sidan guidar vi dig i ditt val av gardiner till takfönster.

rullgardin

välja rätt gardintyp

Vi har flera olika typer av gardiner för takfönster. Så att du fritt kan välja den typ som passar bäst till det rum som dina gardiner ska hänga i. Är fönstren i sovrummet, kan du med fördel välja mörkläggningsgardiner. De är gjorda av smutsavvisande polyester med en kraftig, ljustät aluminiumbaksida. Därför håller gardinen värmen i rummet under vintertid och reflekterar solens strålar om sommaren. Är dina takfönster däremot placerade till exempel i vardagsrummet, kan du med fördel välja ett ljusare tyg, som får rummet att verka större. Det är också en energieffektiv lösning.Veluxgardiner är ett utmärkt val (för de flesta)

De flesta lutande fönster i danska hus är tillverkade av VELUX. Har du VELUX -fönster, rekommenderar vi att du köper VELUX-gardiner. Vi har flera olika typer av gardiner från VELUX, som är utformade just för dessa fönster. Vår kollektion från VELUX består av många vackra färger, både med och utan mörkläggningstyg.behöver du en annan lösning?

Är dina fönster inte från VELUX, är det ändå möjligt att vi kan hitta en skräddarsydd lösning till dig. Kontakta vår kundtjänst och få reda på mer om dina möjligheter.


nu är du redo att hitta din nya gardin

Klicka på gardintyperna nedan och se vårt breda utbud av gardiner till takfönster. 


Velux Disneyrullgardin

VELUX Disney kan vi tyvärr inte visa dig än, men kollektionen kommer snart.