hissgardiner

Köp hissgardiner efter mått

Hissgardinen är en vacker och tidlös gardinlösning som bidrar till en trevlig atmosfär i varje rum.   


BRA ATT VETA

Nedan hittar du all nödvändig information för att köpa din nya hissgardiner.hissgardiner efter mått

På Nya Gardiner kan beställa hissgardiner, som tillverkas efter dina exakta mål - och du får dem likväl till standardpriser. Oavsett vilka mått du vill ha, kan du snabbt och lätt utforma din nya gardin direkt här på hemsidan.Styrning av hissgardinen

Hissgardiner oftast med kedjedrift, en smart och funktionell styrningslösning.hur tar jag mått för min nya hissgardin?

Vi har gjort en detaljerad måttagningsguide för dig, så att du lätt kan hitta rätt mått för din nya hissgardin. Klicka här för att se våra måttagningsinstruktioner för hissgardiner Hur beställer jag mina nya gardiner?

Hitta gardinen du vill ha och välj färg, styrningslösning m.m. Gå sedan till korgen, ange namn och leveransadress, utför betalningen och bekräfta. Då kan vi löpande informera dig via e-post om status, leveranstider, spårning, m.m. 


Om du behöver hjälp och vägledning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.var kan jag köpa hissgardiner?

Den gamla tiden med gardinbutiker är förbi. Nu beställer de flesta av sina gardiner på nätet. På Nya Gardiner har sedan 2010 specialiserat sig på online-försäljning av gardiner. Du kan därför vara säker på att hitta de bästa priserna och det bästa utbudet just här i vår webbutik på www.nyagardiner.sehur monteras hissgardiner?

Det finns oftast monteringsanvisningar i paketet när du tar emot dina nya gardiner. Har du tappat bort den eller om den inte ligger i paketet, kan du alltid hämta en ny monteringsinstruktion i PDF-format från vår hemsida.