;

Spara 25% på Rullgardiner till och med den 14/10

Gardiner till badrummet

I badrummet sköter vi tandborstningen, men det är också här vi skämmer bort oss med ett varmt bad efter en lång dag. Därför måste badrummet både vara praktiskt möblerat och ge oss känslan av lyx. Rätt gardiner kan hjälpa till att säkerställa detta. Badrummet är ett privat utrymme, och avskärmning för nyfikna ögon är gardinens primära funktion. Som tur är finns det smarta gardinlösningar så att du fortfarande kan njuta av solens strålar. På den här sidan ger vi dig våra bästa tips för att välja gardiner till badrummet.

TIPS 1: VÄLJ TYP AV GARDIN FÖR DINA SPECIFIKA BEHOV

I många hem är badrumsfönstret inte särskilt stort. Därför är det en bra idé att välja en typ av gardin som tar så lite plats som möjligt när den är uppdragen. Persienner, rullgardiner och plisségardiner är självklara val.

Vill du ha möjligheten att skydda dig från nyfikna ögon och samtidigt njuta av solens strålar? Då rekommenderar vi att du väljer en plisségardin med top down / bottom up funktion.TIPS 2: VÄLJ GARDINER SOM TÅL FUKT

När du behöver nya gardiner är det alltid bra att tänka på i vilka rum gardinerna ska hänga. Det kan finnas förhållanden i det specifika rummet som gör vissa gardintyper mer uppenbara än andra.

Badrummet är ett våtrum, och därför måste gardinen tåla stora mängder fukt. Lyckligtvis kan många av våra produkter det. Särskilt persienner är lämpliga för badrum då de inte skadas av den höga luftfuktigheten.