PRISER

nyagardiner.se har Sveriges billigaste utbud av gardiner. 


RULLGARDINER FRÅN 135, -


Rullgardiner ger ett rent och enkelt uttryck samt möjliggör snabb reglering förhindrande av ljusinsläpp. Vi har många färg- och kombinationsmöjligheter. Rullgardiner är en bra gardintyp för mörkläggning och inte minst en gardinlösning som inte spräcker budgeten.


Gå till produkterna | Gå till måttagning

Närbild på rullgardin

PERSIENNER FRÅN 227,-


Med persienner får du möjlighet att välja en flexibel och stilren gardinlösning, när du önskar att skärma av dina fönster från solens strålar eller oönskade blickar. Ljusinsläppet regleras lätt och persienner är dessutom lätta att rengöra.


Gå till produkterna | Gå till måttagning

kvinna vid persienner


LAMELLGARDINER FRÅN 587, -


En lamellgardin ger med sina eleganta linjer ro och balans i rummet. Du kan enkelt reglera ljusinsläppet efter behov. Det är den självklara gardinlösningen för stora fönsterpartier eller om det bara ska vara lite exklusivt.


Gå till produkterna | Gå till måttagning

Närbild på svart lamellgardin

PLISSÉGARDINER FRÅN 485, -


En plisségardin är möjligheternas gardin och perfekt för mörkläggning. Med ett stort utbud av tyger, färger och många smarta styrningsmöjligheter som gör det enkelt att skapa en snygg och mjuk look, vilket också är praktiskt.


Gå till produkterna | Gå till måttagning

Närbild på plisségardin


HISSGARDINER FRÅN 608, -


Hissgardiner är en stilren, trendig och tidlös gardinlösning. Tyget kan lätt tvättas och vi har många olika färg- och nyansalternativ.  Hissgardinerna levereras med kedje- eller snördrift.


Gå till produkterna | Gå måttagning

Närbild på vit hissgardin

Fraktpris

Leveranskostnaden gäller för leveranser i Sverige. Priset beror på gardinens bredd.

Mindre än 195 cm bred: 109 SEK.

Mer än 195 cm bred: 319 SEK.


Prismatchning på alla varor

Vi gör dagliga priskontroller i hela branschen och därför är du alltid garanterad det lägsta priset på www.nyagardiner.se. Skulle du mot all förmodan hitta en billigare alternativ, kommer vi naturligtvis att matcha priset.