lamellgardiner

Köp lamellgardiner efter mått

Lamellgardiner är både funktionella och vackra. Med en lamellgardin får dig goda möjligheter att reglera ljusinsläppet och begränsar insyn utanför. Gardintypen passar riktigt bra särskilt till stora fönsterpartier. Med sina långa, lodräta lameller har gardinen ett elegant uttryck och de är det perfekta valet när det bara ska vara lite exklusivt.

Base+ lamellgardin mörkläggning 127 mm

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner kan också användas i olika rum och är också lämpliga som mörkläggningsgardiner vid större fönster. Gardinen är tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 11 vackra tygfärger med mörkläggningseffekt.
Priser från 932 kr.
Base+ lamellgardin mörkläggning 127 mm

Base+ lamellgardin mörkläggning 89 mm

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner möjliggör effektiv ljusreglering. Du kan ställa in ljusinsläppet efter behov, allt efter om önskar mycket, lite eller inget ljus utifrån. Gardinen är tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 22 vackra färger.
Priser från 696 kr.
Base+ lamellgardin mörkläggning 89 mm

Base+ lamellgardin 89 mm

19 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner är exklusiva, men de behöver inte kosta en förmögenhet. När du väljer en Base+-produkt får du nämligen bra kvalitet till ett rimligt pris. Modellen med lameller på 89 mm passar bäst till små och mellanstora fönsterpartier.
Priser från 467 kr.
Base+ lamellgardin 89 mm

Base+ lamellgardin 127 mm

19 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner utstrålar lyx och med Base+ lamellgardin du får mycket för pengarna. Denna modell med lameller på 127 mm passar perfekt till stora fönsterpartier. Välj mellan 22 vackra färger.
Priser från 625 kr.
Base+ lamellgardin 127 mm

Faber lamellgardiner 63 mm

35 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Faber lamellgardin får du en modern lösning, som oavsett storleken ger en flexibel justering av ljus och insyn. Modellen med 63 mm lameller passar bäst till mindre fönster. Välj bland många tygtyper, listfärger och styrningsmetoder.
Priser från 2.328 kr.
Faber lamellgardiner 63 mm

Faber lamellgardin 89 mm

54 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Faber lamellgardin får du en modern lösning, som oavsett storleken ger en flexibel justering av ljus och insyn. Modellen med 89 mm lameller är en populär storlek, som är lämpad för alla slags fönster. Välj bland många tygtyper, listfärger och styrningsmetoder.
Priser från 1.344 kr.
Faber lamellgardin 89 mm

Faber lamellgardiner 127 mm

36 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Faber lamellgardin får du en modern lösning, som oavsett storleken ger en flexibel justering av ljus och insyn. Modellen med 127 mm lameller passar till stora fönsterpartier Välj bland många tygtyper, listfärger och styrningsmetoder.
Priser från 1.091 kr.
Faber lamellgardiner 127 mm

Luxaflex lamellgardin 63 mm

71 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex levererar kvalitetsgardiner och med en lamellgardin får du en fin och modern solskyddslösning. Modellen med lameller på 63 mm passar allra bäst till små och mellanstora fönster.
Priser från 1.866 kr.
Luxaflex lamellgardin 63 mm

Luxaflex lamellgardin 89 mm

201 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardinen från Luxaflex utstrålar kvalitet och är ett säkert val. Denna modell med en lamellbredd på 89 mm är den mest populära eftersom det passar bra till de flesta fönsterstorlekar.
Priser från 1.435 kr.
Luxaflex lamellgardin 89 mm

Luxaflex lamellgardin 127 mm

122 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Om du vill ha ett vackert solskydd till ett stort fönsterparti, är detta Luxaflex lamellgardin ett perfekt val. Gardinen finns i många populära färger och med smarta styrningsmodeller, så att du kan välja den lösning som passar dig bäst.
Priser från 1.148 kr.
Luxaflex lamellgardin 127 mm


BRA ATT VETA

Nedan hittar du all nödvändig information för att köpa dina nya lamellgardiner.lamellgardiner efter mått

Hos Nya Gardiner kan du beställa lamellgardiner som tillverkas efter dina exakta mått - och du får dem ändå för standardpriser. Detta innebär att du slipper att korta av, ändra eller klippa i lamellerna senare. Märken

Vi säljer flera olika lamellgardinmärken. Få en överblick här.


BASE är våra mest populära lamellgardiner. Deras lamellgardiner finns i många färg- och justeringskombinationer och alltid till ett pris som alla har råd med. Lister, tillbehör och kassetter tillverkas vanligtvis i hårdplast. BASE levererar också plisségardiner, persienner och rullgardiner.


Luxaflex är känt för innovativa gardinlösningar i mycket hög kvalitet och utsökt design. Utbudet är stort, så att du kommer att ha många färg -och justeringsmöjligheter. Luxaflex gardiner levereras med fem års garanti.


Faber har tillverkat gardiner i över 70 år och är ett välkänt märke i Norden. Faber har ett brett utbud av färger och mönster, som perfekt passar perfekt till den nordiska stilen och en modern inredning.Mörkläggningstyg

Lamellgardiner kan levereras med mörkläggningstyg, om du så önskar. När du har valt en gardin och ska välja gardintyg (färg), kan du för varje tyg, klicka på "info" och lära dig mer om det specifika tyget- till exempel om den är mörkläggande.parkeringsmöjligheter

Parkering är beteckningen för ett ställe där gardinen placeras när den är inte är fördragen. Lamellgardiner finns med fyra olika parkeringsmöjligheter: högerparkering, vänsterparkering, parkering i mitten eller parkering fördelade på båda sidor (höger och vänster).Styrning av lamellgardinen

Om du väljer manuell drift av dina nya gardiner, levereras lamellgardinerna med styrning på höger eller vänster sida av fönstret. Du väljer själv sida. Om du väljer en Faber lamellgardin eller Luxaflex lamellgardin, kan du välja motoriserad styrning. Vid motoriserad styrning kan du styra din gardin med en fjärrkontroll.hur tar jag mått för min nya lamellgardin?

Vi har gjort en utförlig måttagningsguide till dig, så att du lätt kan hitta rätt mått för din nya lamellgardin. Klicka här för att se våra måttagningsinstruktioner för lamellgardiner.Hur beställer jag mina nya gardiner?

Hitta gardinen du vill ha och välj färg, styrningslösning m.m. Gå sedan till korgen, ange namn och leveransadress, utför betalningen och bekräfta. Då kan vi löpande informera dig via e-post om status, leveranstider, spårning, m.m. 


Om du behöver hjälp och vägledning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.vad kostar lamellgardiner?

Vi har lamellgardiner i olika prisklasser. När du är inne på en specifik produkt och ange de önskade måtten för gardinen, kan du se priset genom att klicka på "beräkna pris". Då har du möjlighet att välja olika funktioner för gardinen, som kostar extra.var kan jag köpa lamellgardiner?

Den gamla tiden med gardinbutiker är förbi. Nu beställer de flesta av sina gardiner på nätet. På Nya Gardiner har sedan 2010 specialiserat sig på online-försäljning av gardiner. Du kan därför vara säker på att hitta de bästa priserna och det bästa utbudet just här i vår webbutik på www.nyagardiner.sehur monteras lamellgardiner?

Det finns oftast monteringsanvisningar i paketet när du tar emot dina nya gardiner. Har du tappat bort den eller om den inte ligger i paketet, kan du alltid hämta en ny monteringsinstruktion i PDF-format från vår hemsida.rengöring av lamellgardiner

När du rengör dina lamellgardiner, är det viktigt att de inte böjs, viks eller skrynklas till. Skador på lamellerna kan dessvärre inte repareras, och därför rekommenderar vi att du regelbundet dammar och eventuellt torkar av med lätt fuktig trasa.


Vissa lamelltyper kan tvättas enligt följande: Rulla försiktigt ihop lamellerna. Lägg dem i mjukt varmt vatten (max. 30 grader). Tillsätt en lämplig mängd av flytande tvättmedel. Rör försiktigt runt med händerna, så att den upplösta smutsen frigörs från lamellerna. Skölj därefter lamellerna i rent kallt vatten och häng dem på tork. Använd ett ångstrykjärn på medelhög värme, om du vill stryka lamellerna.