luxaflex gardiner

Designa din egen Luxaflex-lösning för de bästa priserna på internet
Luxaflex tillverkar gardiner som är kvalitetsmässigt marknadsledande. Med Luxaflex får du exklusiv design och innovativa styrningsmöjligheter samt fem års garanti.


Luxaflex lamellgardin 127 mm

28 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Om du vill ha ett vackert solskydd till ett stort fönsterparti, är detta Luxaflex lamellgardin ett perfekt val. Gardinen finns i många populära färger och med smarta styrningsmodeller, så att du kan välja den lösning som passar dig bäst.
Priser från 1.215 kr.
Luxaflex lamellgardin 127 mm

Luxaflex lamellgardin 63 mm

21 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex levererar kvalitetsgardiner och med en lamellgardin får du en fin och modern solskyddslösning. Modellen med lameller på 63 mm passar allra bäst till små och mellanstora fönster.
Priser från 1.975 kr.
Luxaflex lamellgardin 63 mm

Luxaflex lamellgardin 89 mm

31 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardinen från Luxaflex utstrålar kvalitet och är ett säkert val. Denna modell med en lamellbredd på 89 mm är den mest populära eftersom det passar bra till de flesta fönsterstorlekar.
Priser från 1.519 kr.
Luxaflex lamellgardin 89 mm

Luxaflex persienn 16 mm

25 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Luxaflex persienner får du en enkel solskyddslösning som fungerar bra i vardagen. Denna modell med lamellbredd på endast 16 mm är ett idealiskt val för små fönster. Du kan välja mellan flera vackra färger.
Priser från 1.445 kr.
Luxaflex persienn 16 mm

Luxaflex persienn 25 mm

35 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Denna flexibla persiennlösning passar väl till alla typer av rum. Persiennen finns i flera populära färger och med många fina detaljer. Här får du en kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser från 1.256 kr.
Luxaflex persienn 25 mm

Luxaflex persienn 35 mm

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Den populära persiennen från Luxaflex gör det lätt att justera ljusinsläppet i rummet. Persiennen är stilren till uttrycket och genomtänkt till designen. Med en Luxaflex-lösning, kan du vara säker på hög kvalitet.
Priser från 1.859 kr.
Luxaflex persienn 35 mm

Luxaflex persienn 50 mm

27 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex persiennens rundade lameller ger ett mjukt och exklusivt utseende som lätt kan kombineras med breda dekorativa stegband. Med sin lamellbredd på 50 mm är persiennen idealisk till stora fönsterpartier och passar dessutom bra till alla storlekar.
Priser från 1.420 kr.
Luxaflex persienn 50 mm

Luxaflex persienn 70 mm

4 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex persiennen med en lamellbredd på 70 mm är perfekt för stora fönsterpartier. Persiennen är vacker att titta på och samtidigt otroligt praktisk. Välj denna lösning om du vill ha ett smart solskydd av hög kvalitet till dina stora fönster.
Priser från 1.562 kr.
Luxaflex persienn 70 mm

Luxaflex persienn basic 25 mm

14 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Luxaflex persiennen får du design och funktionalitet i ett. Persiennen är både vacker att titta på och extremt hållbar. Den höga kvaliteten innebär att lamellerna kan böjas utan att lämna märken.
Priser från 1.008 kr.
Luxaflex persienn basic 25 mm

Luxaflex rullgardin

53 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex rullgardin är en kvalitetsprodukt rakt igenom. Med över 45 färgalternativ och fler styrningslösningar kan du designa gardinen, så att den passar in i just din hem. Välj till exempel den smarta PowerView®-styrningen, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 829 kr.
Luxaflex rullgardin

Luxaflex rullgardin mörkläggning

21 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med denna mörkläggningsgardin får du en gardin, där kvaliteten är i toppklass. Du designar själv din gardin genom att välja mellan vackra färger och smarta styrningslösningar. Du kan t.ex. välja PowerView®, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 1.160 kr.
Luxaflex rullgardin mörkläggning

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarta repeatern förstärks signalen mellan din PowerView®-hub, fjärrkontrollen och dina gardiner. Den nya repeater 2.0-modellen fungerar samtidigt som nattlampa där ljuset tänds och släcks som du önskar.
Priser från 661 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrena hubben är central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest flexibla gardinlösningen på marknaden. Hubben gör det möjligt för dig att styra dina gardiner direkt via din telefon - även när du inte är hemma. Du kan till och med ställa in dina gardiner att rulla upp och ner på bestämda tidpunkter.
Priser från 2.340 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Powerview strömförsörjningDenna diskreta och stilrena strömförsörjning är kompatibel med alla PowerView®-motorer. Det är en kraftfull strömförsörjning, som genererar värme på grund av den höga effektiviteten.
Priser från 210 kr.
Powerview strömförsörjning


LUXAFLEX - DEN HÅLLBARA TRENDSÄTTAREN


Luxaflex har sedan 1950-talet tillverkat gardiner av hög kvalitet med god funktionalitet och snygg design. Luxaflex ägs av Hunter Douglas.


Luxaflex är en erkänd trendsättare inom gardinbranschen och har vunnit många innovativa priser för uppfinningar som Duette®, Silhouette® och Facette®. 


Med en Luxaflex gardin kan du få moderna styrningslösningen PowerView®, som gör att kan du styra dina gardiner med din smarttelefon och iPad. Se mer om Luxaflex PowerView® här.


Socialt ansvar spelar en stor roll för Luxaflex. Därför tillverkar de bara hållbara produkter som bidrar till energieffektiviteten. När du köper en Luxaflex gardin, får du en unik produkt som är skräddarsydd efter dina behov.


Har du frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, som kan vägleda dig i ditt gardinval. 


Du kan läsa mer om Luxaflex på www.luxaflex.se.