Luxaflex Gardiner.

Designa din egen Luxaflex lösning, till bästa pris på internet.  
Luxaflex är gardiner av mycket hög kvalitet, kända för många justeringsmöjligheter och innovativa uppdragningsmöjligheter. 
Luxaflex rullgardin
Luxaflex rullegardinskollektion är inkörsporten till en hel värld av visuella möjligheter. När du väljer en kvalitetsprodukt som Luxaflex, kan du därför alltid hitta exakt den stil och den funktionalitet som du är ute efter när du ska skaffa dig nya gardiner.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 735,49
Luxaflex rullgardin mörkläggning
Luxaflex mörkläggningsrullgardin är det givna alternativet för sovrummet och barnkammaren om du vill kunna avskärma helt från solens strålar. Med en Luxaflex mörkläggningsgardin tränger inget ljus igenom den kraftiga väven. Välj mellan 30 olika färger/mönster + många justerings- och betjäningsalternativ.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 839,23
Luxaflex Persienn Basic 25 mm

25 mm stilren persienn levereras i dina mått, 10 unika färgmöjligheter, matchande över- och underlister. Luxaflex persiennen finns dessutom i väldigt många flexibla och unika varianter. En snygg kvalitetsprodukt!

Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 842,50
Luxaflex persienn 35 mm
35 mm aluminiumspersienn som passar för alla fönsterstorlekar och kan användas i vanliga fönster, takfönster och dörrar. Många färg- och justeringsmöjligheter, givetvis alla med den erkänt höga Luxaflex-kvaliteten.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.710,00
Luxaflex persienn 50 mm
50 mm Luxaflex-persienn, en elegant och exklusiv lösning som passar i alla slags fönster – stora som små. Många färg- och justeringsalternativ, alla givetvis med den kända Luxaflex-kvaliteten.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.365,00
Luxaflex Plisségardin
Deko Plus är en flexibel plisségardin som kan designas i 18 olika färgmöjligheter och 5 olika listfärger. Designa din egen plisségardin som matchar ditt behov i den kända Luxaflex kvalitén.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 868,75
Luxaflex Plisségardin Duette®
Deko Plus Duette finns i över 40 olika mönster- och färgmöjligheter. Plisségardinen levereras med dubbelväv och du väljer själv färg på listerna, så du får precis den luxaflex lösning som passar i ditt hem.  Fås med/uden mørklægning.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.361,25
Luxaflex Lamellgardin 63 mm
Luxaflex 63 mm Lamellgardiner ger rummet eleganta lodräta linjer, lugn och elegans. Funktionell och trendig solavskärmning till ett bra pris. Lamellbredden på 63 mm är den minsta i serien och lämplig till små fönster. 
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.866,25
Luxaflex Lamellgardin 89 mm
Luxaflex 89 mm Lamelgardiner tilfører rummet elegante lodrette linjer og elegance. Funktionel og trendy solafskærmning til en fornuftig pris. Lamelbredden på 89 mm er den mest populære version og er velegnet til alle vinduesstørrelser – store som små.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.435,00
Luxaflex Lamellgardin 127 mm
Luxaflex 127 mm. Lamellgardiner tillför rummet eleganta lodräta linjer, lugn och elegans. Funktionell och trendig solavskärmning till ett rimligt pris. Har du stora fönsterpartier ska du välja en lamellbredd på 127 mm. Den breda lamellen ger större utsikt och ett elegant och enkelt uttryck.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.033,75
Kontakta oss