Luxaflex PowerView®

Intelligenta gardiner som gör ditt liv enklare.Med en Luxaflex gardin kan du välja den moderna styrningslösningen PowerView®. Med PowerView® kan du styra dina gardiner från din smarttelefon, iPad eller en fjärrkontroll. Du kan även justera gardinerna genom att själv rulla upp och ner på bestämda tidpunkter. Det kan inte bli lättare. 


Om du vill gå direkt till produkterna klickar du här
gardiner som känner dig

Med PowerView® får du en mängd möjligheter. Du kan styra din gardin direkt från din smarttelefon, iPad eller smarta fjärrkontrollen medan du sitter i soffan. 


Du kan också ställa in gardinerna för att rulla upp och ner vid vissa tidpunkter på dagen - även när du inte är hemma. Gardinerna kan även ställas in för att följa dygnsrytmen, så att de rullar upp vid soluppgång och ner vid solnedgången.


Det innovativa trådlösa systemet styr automatiskt dina gardiner. Du kan välja om du vill använda varje gardin individuellt för sig eller alla på en gång. Allt sker efter dina instruktioner. 


Se filmen här och upplev de många fördelarna med PowerView®.powerview app gör det enkelt

När du vill styra dina gardiner via din smarttelefon eller iPad, ska du använda den innovativa PowerView®-appen. Med den kan du styra, när dina gardiner ska vara fördragna eller öppna.


Med PowerView® app kan du ställa in gardinerna så att de rullar upp och ner vid förbestämda tidpunkter. Du kan bland annat skapa olika scenarion, som du kan välja allt efter, viken rytm du önskar de olika dagarna – t.ex. kan du skapa en för vardagar och en för helger. Via RemoteConnect kan du även ställa in dina gardiner på att rulla upp och när du är ute och reser. 


För att använda dessa funktioner ska du använda en PowerView®-hubb. Du kan hämta PowerView®-appen gratis och den kan användas både av iOS-enheter (iPad, iPhone) och Android.

Powerview app


MODERN FJÄRRKONTROLL GÖR VARDAGEN ENKLARE

Fjärrkontroll med sex kanaler, handhållna eller monterade på väggen med ett enda knapptryck kan styra en eller flera gardiner. Välj mellan sju olika färger. Väggsändare har samma funktioner som PowerView® Pebble fjärrkontroll.


Den vackert utformade Pebble fjärrkontrollen är idealisk för styrning i ett rum och finns i sju olika färger. 


Fjärrkontrollen har sex kanaler, som gör det både möjligt att styra varje enskild gardin var för sig samt alla gardinerna tillsammans. Du kan också ställa in en favoritposition för varje gardin som är ansluten till en kanal. Dessutom kan du via fjärrstyrningen höja och sänka gardinerna samt öppna, stänga och vinkla lamellerna.

Pebble fjärrkontroll


Köp Luxaflex PowerView®

Luxaflex PowerView® kan användas till flera av våra gardiner. Se urvalet nedan.


Du kan hitta mer information om Poweriew på Luxaflex hemsida.


Vill du ha PowerView®, ska du välja det när du gör ditt köp. När du har angett mått och valt tygfärg, kommer du vidare till val av styrningslösning. Här har du möjlighet att välja PowerView®.


Har du frågor om Luxaflex PowerView®, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

PowerView® Lamelgardin 127 mm

58 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Gardinen finns i många populära färger och med det smarta styrsystemet PowerView®. Om du vill ha ett vackert solskydd till ett stort fönsterparti, är detta Luxaflex lamellgardin ett perfekt val.
Priser från 4.074 kr.
PowerView® Lamelgardin 127 mm

PowerView® Plissegardin

21 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Kollektionen från Luxaflex erbjuder en mängd vackra designer. Plisségardinen finns med smarta top/down-funktionen som gör ljusregleringen extremt flexibel. Med den moderna PowerView®-lösningen kan du styra gardinen med din telefon.
Priser från 5.001 kr.
PowerView® Plissegardin

PowerView® Plissegardin Duette

21 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Den vackra Duette plisségardin har en unik isoleringseffekt, som håller värmen ute om sommaren och inne om vintern. Vi har många vackra färger att välja mellan och du kan också välja den smarta up/down-funktionen samt PowerView®-styrning.
Priser från 5.511 kr.
PowerView® Plissegardin Duette

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarta repeatern förstärks signalen mellan din PowerView®-hub, fjärrkontrollen och dina gardiner. Den nya repeater 2.0-modellen fungerar samtidigt som nattlampa där ljuset tänds och släcks som du önskar.
Priser från 837 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrena hubben är central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest flexibla gardinlösningen på marknaden. Hubben gör det möjligt för dig att styra dina gardiner direkt via din telefon - även när du inte är hemma. Du kan till och med ställa in dina gardiner att rulla upp och ner på bestämda tidpunkter.
Priser från 2.962 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

PowerView® Rullgardin

31 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex rullgardin är en kvalitetsprodukt rakt igenom. Vi har ett stort urval av färger och mönster. Du får också det innovativa styrsystemet PowerView®, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 3.493 kr.
PowerView® Rullgardin

Powerview strömförsörjningDenna diskreta och stilrena strömförsörjning är kompatibel med alla PowerView®-motorer. Det är en kraftfull strömförsörjning, som genererar värme på grund av den höga effektiviteten.
Priser från 267 kr.
Powerview strömförsörjning

PowerView® Persienn 16 mm

25 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Vill du ha en enkel solskyddslösning som fungerar bra i vardagen välj sedan Luxaflex persienne med det smarta styrsystemet PowerView®. Denna modell med lamellbredd på endast 16 mm är ett idealiskt val för små fönster. Du kan välja mellan ett stort urval av färger och mönster.
Priser från 3.829 kr.
PowerView® Persienn 16 mm

PowerView® Persienn 25 mm

34 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Denna flexibla persiennlösning passar väl till alla typer av rum. Persiennen har många vackra detaljer og finns i många färgvarianter. Här får du en kvalitetsprodukt med fem års garanti. Du får också det smarta styrsystemet PowerView®.
Priser från 3.628 kr.
PowerView® Persienn 25 mm

PowerView® Lamellgardin 89 mm

121 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Denna modell med en lamellbredd på 89 mm är den mest populära eftersom det passar bra till de flesta fönsterstorlekar. Lamellgardinen utstrålar kvalitet och är ett säkert val. Med denna gardin får du också det smarta styrsystemet PowerView®
Priser från 4.361 kr.
PowerView® Lamellgardin 89 mm