Luxaflex PowerView®

Intelligenta gardiner som gör ditt liv enklare.Med en Luxaflex gardin kan du välja den moderna styrningslösningen PowerView®. Med PowerView® kan du styra dina gardiner från din smarttelefon, iPad eller en fjärrkontroll. Du kan även justera gardinerna genom att själv rulla upp och ner på bestämda tidpunkter. Det kan inte bli lättare. 


Om du vill gå direkt till produkterna klickar du här
gardiner som känner dig

Med PowerView® får du en mängd möjligheter. Du kan styra din gardin direkt från din smarttelefon, iPad eller smarta fjärrkontrollen medan du sitter i soffan. 


Du kan också ställa in gardinerna för att rulla upp och ner vid vissa tidpunkter på dagen - även när du inte är hemma. Gardinerna kan även ställas in för att följa dygnsrytmen, så att de rullar upp vid soluppgång och ner vid solnedgången.


Det innovativa trådlösa systemet styr automatiskt dina gardiner. Du kan välja om du vill använda varje gardin individuellt för sig eller alla på en gång. Allt sker efter dina instruktioner. 


Se filmen här och upplev de många fördelarna med PowerView®.powerview app gör det enkelt

När du vill styra dina gardiner via din smarttelefon eller iPad, ska du använda den innovativa PowerView®-appen. Med den kan du styra, när dina gardiner ska vara fördragna eller öppna.


Med PowerView® app kan du ställa in gardinerna så att de rullar upp och ner vid förbestämda tidpunkter. Du kan bland annat skapa olika scenarion, som du kan välja allt efter, viken rytm du önskar de olika dagarna – t.ex. kan du skapa en för vardagar och en för helger. Via RemoteConnect kan du även ställa in dina gardiner på att rulla upp och när du är ute och reser. 


För att använda dessa funktioner ska du använda en PowerView®-hubb. Du kan hämta PowerView®-appen gratis och den kan användas både av iOS-enheter (iPad, iPhone) och Android.

Powerview app


MODERN FJÄRRKONTROLL GÖR VARDAGEN ENKLARE

Fjärrkontroll med sex kanaler, handhållna eller monterade på väggen med ett enda knapptryck kan styra en eller flera gardiner. Välj mellan sju olika färger. Väggsändare har samma funktioner som PowerView® Pebble fjärrkontroll.


Den vackert utformade Pebble fjärrkontrollen är idealisk för styrning i ett rum och finns i sju olika färger. 


Fjärrkontrollen har sex kanaler, som gör det både möjligt att styra varje enskild gardin var för sig samt alla gardinerna tillsammans. Du kan också ställa in en favoritposition för varje gardin som är ansluten till en kanal. Dessutom kan du via fjärrstyrningen höja och sänka gardinerna samt öppna, stänga och vinkla lamellerna.

Pebble fjärrkontroll


Köp Luxaflex PowerView®

Luxaflex PowerView® kan användas till flera av våra gardiner. Se urvalet nedan.


Du kan hitta mer information om Poweriew på Luxaflex hemsida.


Vill du ha PowerView®, ska du välja det när du gör ditt köp. När du har angett mått och valt tygfärg, kommer du vidare till val av styrningslösning. Här har du möjlighet att välja PowerView®.


Har du frågor om Luxaflex PowerView®, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarta repeatern förstärks signalen mellan din PowerView®-hub, fjärrkontrollen och dina gardiner. Den nya repeater 2.0-modellen fungerar samtidigt som nattlampa där ljuset tänds och släcks som du önskar.
Priser från 661 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrena hubben är central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest flexibla gardinlösningen på marknaden. Hubben gör det möjligt för dig att styra dina gardiner direkt via din telefon - även när du inte är hemma. Du kan till och med ställa in dina gardiner att rulla upp och ner på bestämda tidpunkter.
Priser från 2.340 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Powerview StrømforsyningDenna diskreta och eleganta strömförsörjning är kompatibel med alla PowerView®-motorer. Det är en kraftfull strömförsörjning som genererar låg värme på grund av dess höga effektivitet.
Priser från 210 kr.
Powerview Strømforsyning

Luxaflex lamellgardin 127 mm

29 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Om du vill ha ett vackert solskydd till ett stort fönsterparti, är detta Luxaflex lamellgardin ett perfekt val. Gardinen finns i många populära färger och med smarta styrningsmodeller, så att du kan välja den lösning som passar dig bäst.
Priser från 1.268 kr.
Luxaflex lamellgardin 127 mm

Luxaflex lamellgardin 89 mm

32 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardinen från Luxaflex utstrålar kvalitet och är ett säkert val. Denna modell med en lamellbredd på 89 mm är den mest populära eftersom det passar bra till de flesta fönsterstorlekar.
Priser från 1.466 kr.
Luxaflex lamellgardin 89 mm

Luxaflex persienn 16 mm

25 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Luxaflex persienner får du en enkel solskyddslösning som fungerar bra i vardagen. Denna modell med lamellbredd på endast 16 mm är ett idealiskt val för små fönster. Du kan välja mellan flera vackra färger.
Priser från 1.256 kr.
Luxaflex persienn 16 mm

Luxaflex persienn 25 mm

35 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Denna flexibla persiennlösning passar väl till alla typer av rum. Persiennen finns i flera populära färger och med många fina detaljer. Här får du en kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser från 1.092 kr.
Luxaflex persienn 25 mm

Luxaflex plisségardin

18 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Kollektionen från Luxaflex erbjuder en mängd vackra designer, så att du lätt kan hitta en gardin som passar dig. Plisségardinen finns med smarta top/down-funktionen som gör ljusregleringen extremt flexibel. Med den moderna PowerView®-lösningen kan du styra gardinen med din telefon.
Priser från 938 kr.
Luxaflex plisségardin

Luxaflex plisségardin Duette

22 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Den vackra Duette plisségardin har en unik isoleringseffekt, som håller värmen ute om sommaren och inne om vintern. Gardinen finns i otaliga vackra designer och med den smarta up/down-funktionen samt PowerView®-styrning.
Priser från 1.391 kr.
Luxaflex plisségardin Duette

Luxaflex plisségardin Duette mörkläggning

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Plisségardiner är vackra att se på och samtidigt mycket funktionella. Denna gardin med mörkläggningstyg har en särskild isoleringseffekt, som gör rummets temperatur behaglig. Du kan också välja den moderna upp-/ned-funktionen, så att du får en ytterst flexibel ljusreglering.
Priser från 1.740 kr.
Luxaflex plisségardin Duette mörkläggning

Luxaflex rullgardin

57 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex rullgardin är en kvalitetsprodukt rakt igenom. Med över 45 färgalternativ och fler styrningslösningar kan du designa gardinen, så att den passar in i just din hem. Välj till exempel den smarta PowerView®-styrningen, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 793 kr.
Luxaflex rullgardin

Luxaflex rullgardin mörkläggning

24 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med denna mörkläggningsgardin får du en gardin, där kvaliteten är i toppklass. Du designar själv din gardin genom att välja mellan vackra färger och smarta styrningslösningar. Du kan t.ex. välja PowerView®, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 1.109 kr.
Luxaflex rullgardin mörkläggning