mörkläggningsgardiner

Köp mörkläggningsgardiner efter mått

Mörkläggande gardiner är den bästa lösningen i alla rum där du vill helt vill stänga ute ljuset. I sovrummet och barnrummet medför en mörkläggningsgardin vanligtvis en bättre nattsömn. På kontoret eller i vardagsrummet, är det trevligt att skärma av solen från på TV- och datorskärmar. 

Base+ plisségardin mörkläggning

11 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Base+ plisségardin med mörkläggningseffekt är en fin och solid gardin tillverkad efter dina mått. Välj mellan enkelväv eller dubbelväv och flera smarta styrningstyper, tre listfärger och 14 vackra tygfärger. Gardinen finns även med moderna up/down-funktionen.
Priser från 558 kr.
Base+ plisségardin mörkläggning

Base+ lamellgardin mörkläggning 89 mm

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner möjliggör effektiv ljusreglering. Du kan ställa in ljusinsläppet efter behov, allt efter om önskar mycket, lite eller inget ljus utifrån. Gardinen är tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 22 vackra färger.
Priser från 696 kr.
Base+ lamellgardin mörkläggning 89 mm

Base+ Rullgardin mörkläggning

9 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Alla förtjänar en god nattsömn. Med vår Base+ rullgardin med mörkläggningseffekt säkrar du både en god nattsömn och kvalitet för pengarna. Gardinen är vår mest sålda mörkläggningsgardin.
Priser från 403 kr.
Base+ Rullgardin mörkläggning

BestPrice rullgardin mörkläggning

5 populära färger      
7 standardstorlekar

Är du på jakt efter en kvalitetsgardin till ett bra pris, då är BestPrice svaret. Denna stilrena rullgardin från BestPrice har mörkläggningseffekt och är helt perfekt i sovrummet, barnrummet och på kontoret.
Priser från 242 kr.
BestPrice rullgardin mörkläggning

Base+ lamellgardin mörkläggning 127 mm

10 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Lamellgardiner kan också användas i olika rum och är också lämpliga som mörkläggningsgardiner vid större fönster. Gardinen är tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 11 vackra tygfärger med mörkläggningseffekt.
Priser från 932 kr.
Base+ lamellgardin mörkläggning 127 mm

Faber rullgardin mörkläggning

30 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

För många är en mörkläggningsgardin i sovrummet oundgängligt och med god grund, eftersom en god nattsömn är viktig. Faber rullgardin mörkläggningseffekt är ett kvalitetssäkert val. Gardinen finns i 13 vackra färger och med möjlighet för automatisk styrning.
Priser från 1.102 kr.
Faber rullgardin mörkläggning

VELUX Mörkläggningsgardin

16 populära färger      

Velux mörkläggningsgardin är en erkänd kvalitetsgardin som passar till alla hem. Gardinen finns i många vackra mönster och mörkläggningstyger för både barn och vuxna.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 829 kr.
VELUX Mörkläggningsgardin

Luxaflex plisségardin Duette mörkläggning

21 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Plisségardiner är vackra att se på och samtidigt mycket funktionella. Denna gardin med mörkläggningstyg har en särskild isoleringseffekt, som gör rummets temperatur behaglig. Du kan också välja den moderna upp-/ned-funktionen, så att du får en ytterst flexibel ljusreglering.
Priser från 1.913 kr.
Luxaflex plisségardin Duette mörkläggning

Faber rullgardin barnkollektion

31 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Här är den perfekta rullgardin för barnrummet. Välj bland många vackra och finurliga färger, mönster och motiv. Gardinen finns även med personliga bottenlister, tofsar och dekorationsband. Du kan välja automatisk styrning, så att ni slipper ha snöre i barnrummet.
Priser från 737 kr.
Faber rullgardin barnkollektion

Faber plisségardin Duette 25 mm mörkläggning

13 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Vill du ha en plisségardin med mörkläggningseffekt, är Faber gardin ett bra val. Det är en vacker och praktisk kvalitetsprodukt. Gardinen är tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 13 vackra färger.
Priser från 1.918 kr.
Faber plisségardin Duette 25 mm mörkläggning

Luxaflex rullgardin mörkläggning

14 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med denna mörkläggningsgardin får du en gardin, där kvaliteten är i toppklass. Du designar själv din gardin genom att välja mellan vackra färger och smarta styrningslösningar. Du kan t.ex. välja PowerView®, där du styr gardinen med din telefon.
Priser från 1.112 kr.
Luxaflex rullgardin mörkläggning


BRA ATT VETA

Nedan hittar du all nödvändig information för att köpa din nya mörkläggningsgardiner.mörkläggningsgardiner efter mått

Nya Gardiner levererar alla typer av gardiner efter mått, naturligtvis inklusive mörkläggningsgardiner. Mörkläggningsgardinen är populär för sovrum och barnrum. Vi ser till att dina nya gardiner passar perfekt till dina fönster för att bespara dig besväret att anpassa gardinen själv.Märken

Vi säljer flera olika mörkläggningsgardinsmärken. Få en överblick här.


BASE levererar bra standardgardiner till en kostnad som alla har råd med. Du kan välja mellan många färg- och justeringskombinationer, så att du kan få en gardin utformad för dig. Lister, tillbehör och kassetter tillverkas vanligtvis i hårdplast. BASE levererar plisségardiner, persienner och rullgardiner.


Luxaflex är känt för innovativa gardinlösningar i mycket hög kvalitet och utsökt design. Utbudet är stort, så att du kommer att ha många färg -och justeringsmöjligheter. Luxaflex gardiner levereras med fem års garanti.


Faber har tillverkat gardiner i över 70 år och är ett välkänt varumärke i Norden. Faber har ett brett utbud av färger och mönster, som perfekt passar perfekt till den nordiska stilen och en modern inredning.


VELUX är mest känd för att utforma fönster, men de gör också gardiner särskilt tillverkade för sina fönster. Har du ett VELUX fönster är det en självklar lösning att välja en VELUX gardin.Mörkläggningstyg

När du har valt en gardin och ska välja gardintyg (färg), kan du för varje tyg, klicka på "info" och lära dig mer om det specifika tyget- till exempel om den är mörkläggande.parkeringsmöjligheter

Parkering är beteckningen för ett ställe där gardinen placeras när den är inte är fördragen. Det finns många parkeringsmöjligheter för våra mörkläggningsgardiner. Du kan välja fritt mellan allt ända från den traditionella snörstyrningen på höger eller vänster sida, till den snörlösa versionen dör du kan parkera gardinen precis var du vill.Styrning av mörkläggningsgardinen

Hur du kan styra din mörkläggningsgardin beror på vilken gardin du väljer. Några av våra mörkläggningsgardiner har klassisk styrning på höger eller vänster sida av fönstret. Du kan också välja gardintyper med den innovativa up & down-lösningen eller med fjärrstyrning.hur mäter jag upp monterar min nya mörkläggningsgardin?

Vi har gjort en utförlig måttagningsguide och installationsguide för dig, så att du enkelt kan hitta rätt mått för din nya mörkläggningsgardin och montera den på rätt sätt. Du hittar alla våra instruktioner här på hemsidan under menypunkten information.Hur beställer jag mina nya gardiner?

Hitta gardinen du vill ha och välj färg, styrningslösning m.m. Gå sedan till korgen, ange namn och leveransadress, utför betalningen och bekräfta. Då kan vi löpande informera dig via e-post om status, leveranstider, spårning, m.m. 


Om du behöver hjälp och vägledning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.vad kostar mörkläggningsgardiner?

Vi har mörkläggningsgardiner i olika prisklasser. När du är inne på en specifik produkt och ange de önskade måtten för gardinen, kan du se priset genom att klicka på "beräkna pris". Då har du möjlighet att välja olika funktioner för gardinen, som kostar extra.var kan jag köpa mörkläggningsgardiner?

Den gamla tiden med gardinbutiker är förbi. Nu beställer de flesta av sina gardiner på nätet. På Nya Gardiner har sedan 2010 specialiserat sig på online-försäljning av gardiner. Du kan därför vara säker på att hitta de bästa priserna och det bästa utbudet just här i vår webbutik på www.nyagardiner.se