persienner

Köp persienner efter mått
Med persienner får du en flexibel och tidlös gardinlösning, när önskar skärma av solens strålar eller insyn utifrån.  När du köper persienner i vår webbutik, kan du vara söker på att du får det absolut bästa nätpriset med vår prismatchning..

Base+ mellanglas persienn

16 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Base+ mellanglas persienn är utformad för dubbelrutor och att placera gardinen mellan dessa två rutor. Persiennerna tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 18 vackra färger.
Priser från 272 kr.
Base+ mellanglas persienn

Base+ persienn

16 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Base+ persiennen är vår mest populära persienn. Den är särskilt lämplig för badrum och köksutrymmen, eftersom persiennen tål fukt och är mycket lätt att rengöra. Persiennen tillverkas efter dina mått och du kan välja mellan 18 vackra färger.
Priser från 247 kr.
Base+ persienn

Luxaflex persienn 16 mm

25 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Med Luxaflex persienner får du en enkel solskyddslösning som fungerar bra i vardagen. Denna modell med lamellbredd på endast 16 mm är ett idealiskt val för små fönster. Du kan välja mellan flera vackra färger.
Priser från 1.208 kr.
Luxaflex persienn 16 mm

Luxaflex persienn 25 mm

34 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Denna flexibla persiennlösning passar väl till alla typer av rum. Persiennen finns i flera populära färger och med många fina detaljer. Här får du en kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser från 1.006 kr.
Luxaflex persienn 25 mm

Luxaflex persienn 35 mm

11 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Den populära persiennen från Luxaflex gör det lätt att justera ljusinsläppet i rummet. Persiennen är stilren till uttrycket och genomtänkt till designen. Med en Luxaflex-lösning, kan du vara säker på hög kvalitet.
Priser från 1.952 kr.
Luxaflex persienn 35 mm

VELUX persienn

6 populära färger      

Velux persiennen är en klassisk solskyddslösning med enkel ljusreglering. Den passar bra till dig som önskar en solid produkt med en fin och diskret design.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 1.078 kr.
VELUX persienn

Luxaflex persienn 50 mm

26 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex persiennens rundade lameller ger ett mjukt och exklusivt utseende som lätt kan kombineras med breda dekorativa stegband. Med sin lamellbredd på 50 mm är persiennen idealisk till stora fönsterpartier och passar dessutom bra till alla storlekar.
Priser från 1.354 kr.
Luxaflex persienn 50 mm

Luxaflex persienn 70 mm

4 populära färger      
Tillverkad efter dina mått

Luxaflex persiennen med en lamellbredd på 70 mm är perfekt för stora fönsterpartier. Persiennen är vacker att titta på och samtidigt otroligt praktisk. Välj denna lösning om du vill ha ett smart solskydd av hög kvalitet till dina stora fönster.
Priser från 1.354 kr.
Luxaflex persienn 70 mm


BRA ATT VETA

Nedan hittar du all nödvändig information för att köpa dina nya persienner.vad är persienner?

Persienner är en populär solskyddslösning, eftersom de är flexibla, praktiska och lätta att rengöra. Persienner består vanligtvis av horisontella remsor av trä, aluminium eller plast. Du kan enkelt reglera ljusinsläppet med ett snöre och en stång. vad betyder lamellbredden?

Våra persienner finns i olika lamellbredder. De olika bredderna passar till olika fönsterstorlekar.


25 mm: Den mest populära lamellbredden, eftersom den lämpar sig för alla typer av fönster, stora som små.

35 mm: Denna lamellbredd är bäst för medelstora fönster.

50 mm: Denna lamellbredd lämpar sig bäst för stora fönsterpartier. Betydligt bredare persiennlameller ger en vacker kontrast till inredningen.

70 mm: Detta är den största lamellbredd som vi säljer. Den lämpar sig för mycket stora fönsterpartier där du vill ha ett flexibelt solskydd.persienner efter mått

På Nya Gardiner kan du beställa persienner som tillverkas efter precis dina mål. Detta innebär att du slipper att förkorta, anpassa eller klippa i lamellerna. Märken

Vi säljer flera olika persiennmärken. Få en överblick här.


BASE är vår mest populära persiennlösning. Base tillverkar gardiner till ett pris har råd med. När du köper persienner från Base, tillverkas de efter dina mått, och du kan välja mellan många färg- och justeringsmöjligheter. BASE gör vanliga aluminiumpersienner. Base tillverkar också rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner i god kvalitet.


Sunwood har specialiserat sig på att tillverka träpersienner. Deras produkter är vackra, stilrena och av mycket god kvalitet. Du kan välja mellan flera olika träslag och många vackra färger. Med en träpersienn från Sunwood får du en vacker och funktionell inredningsartikel i rummet.


Luxaflex är känt för att tillverka innovativa gardiner av mycket hög kvalitet och snygg design med många färg- och justeringsmöjligheter. Du får fem års garanti på gardinerna från Luxaflex. Luxaflex tillverkar också plisségardiner, lamellgardiner, rullgardiner och mörkläggningsgardiner.


VELUX är mest känt för sina takfönster, men de tillverkar också persienner utformade för just VELUX-fönster. Vid beställning av VELUX rullgardiner, ska du inte ta måtten för din gardin, utan istället använda ditt fönsters modell- och typnummer. Vid beställningen får du en guide om hur du hittar numren. VELUX tillverkar också vackra plisségardiner, mörkläggningsgardiner och rullgardiner.material

Aluminium: De flesta persienner tillverkas i aluminium. Det gör persienner extremt lätta att rengöra medan de är lämpliga gardinlösningar för våtrum som kök och badrum.


Trä: Du kan också få persienner i trä. Trämodellen är tillbaka. Speciellt mörkare träslag, som har en exklusiv look, har blivit populära. Träpersiennen är en robust och hållbar produkt med en varm glöd.Styrning av persienner

Våra persienner finns med styrning på höger eller vänster sida av gardinen. Vi har också några modeller, där du styr gardinerna genom att dra lätt nedåt – på så sätt undviker du helt snöre vid gardinen, vilket gör den extra barnsäker. 


Våra persienner kan tyvärr inte förses med motor. Vill du ha en motoriserad gardin, rekommenderar vi dig att titta på vårt sortiment av plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner.hur jag tar jag mått till mina nya persienner?

Vi har gjort en utförlig måttagningsguide till dig, så att du lätt kan hitta rätt mått för dina nya persienner. Klicka här för att se våra måttagningsinstruktioner för persienner.hur monteras persienner?

Det finns oftast monteringsanvisningar i paketet när du tar emot dina nya gardiner. Har du tappat bort dem eller om är det inte i paketet, kan du alltid hämta en ny monteringsanvisning i PDF-format från vår hemsida.vad kostar persienner?

Vi har persienner i alla prisklasser. När du är inne på en specifik produkt och ange de önskade måtten för gardinen, kan du se priset genom att klicka på "beräkna pris". Då har du möjlighet att välja olika funktioner för gardinen, som kostar extra.var kan jag köpa persienner?

Den gamla tiden med gardinbutiker är förbi. Nu beställer de flesta av sina gardiner på nätet. På Nya Gardiner har sedan 2010 specialiserat sig på online-försäljning av gardiner. Du kan därför vara säker på att hitta de bästa priserna och det bästa utbudet just här i vår webbutik på www.nyagardiner.seHur beställer jag mina nya gardiner?

Hitta gardinen du vill ha och välj färg, styrningslösning m.m. Gå sedan till korgen, ange namn och leveransadress, utför betalningen och bekräfta. Då kan vi löpande informera dig via e-post om status, leveranstider, spårning, m.m. 


Om du behöver hjälp och vägledning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.rengöring av persienner

Aluminiumpersienner: De flesta persienner är tillverkade i aluminium. För att rengöra din aluminiumpersienner, måste du först ta ner dem från fönstret. Häng upp dem utomhus eller i badrummet. Eller så kan du lägga dem i ett badkar. Blanda ljummet vatten och universalrengöring. Tvätta först lamellerna på ena sidan, vänd dem och tvätta sen den andra sidan. Du kan med fördel använda en mjuk borste. När du sköljer bort såpan från lamellerna, använd lite spolglans i vattnet, en matsked räcker. Det förhindrar lösa droppar att göra märken. 


Träpersienner: Träpersienner kan rengöras med en fuktig trasa.