Plissegardiner

Måttanpassade plissegardiner - Du sparar minst 30%%

Plissegardiner är ett utmärkt sätt att skapa en stilren och mjuk look. Plissegardiner har den speciella effekten att de på ett klassiskt och varmt sätt bryter ljuset. Behöver rummen nytt liv? Prova då med nya plissegardiner. Glöm inte att plissegardiner också passar mycket bra till trendig kontorsinredning.
Base+ Plissegardin
Base Plisségardin skyddar stilrent mot solen. Base är utan tvekan Sveriges billigaste plisségardin. Designa själv: 21 färger, många variant-, justerings- & anpassningsmöjligheter.
 
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 354,00
Base+ Plissegardin Dobbelt
Base dobbelt plisségardin avskärmar effektivt allt ljusinsläpp i rummet. Base är utan tvivel Sveriges billigaste plisségardin. Designa själv -: möjlighet till Up/down, Top/down bottom/up samt många variant-, justerings- & anpassningsmöjligheter.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 459,00
Base+ Plissegardin Mörkläggande
Base mörkläggnings plisségardin avskärmar effektivt allt ljusinsläpp i rummet. Base är utan tvivel Sveriges billigaste plisségardin. Designa själv -: 26 kraftiga mörkläggningstyger, möjlighet till Up/down, Top/down bottom/up samt mange variant-, justerings- & anpassningsmöjligheter.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 459,00
Luxaflex Plisségardin
Deko Plus är en flexibel plisségardin som kan designas i 18 olika färgmöjligheter och 5 olika listfärger. Designa din egen plisségardin som matchar ditt behov i den kända Luxaflex kvalitén.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 868,75
Luxaflex Plisségardin Duette®
Deko Plus Duette finns i över 40 olika mönster- och färgmöjligheter. Plisségardinen levereras med dubbelväv och du väljer själv färg på listerna, så du får precis den luxaflex lösning som passar i ditt hem.  Fås med/uden mørklægning.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.361,25
Faber plisségardin
Plisségardinen på 20 mm passar perfekt i det moderna hemmet och tar minimalt med plats när den är upphissad. Den är en perfekt kombination av det funktionella, och det dekorativa. 
Gardinen förmedlar ett elegant uttryck och ger dig optimala möjligheter att reglera både ljus och insyn.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 696,92
VELUX plisségardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) Plisségardinen från VELUX ger dig full kontroll över dagsljuset i alla rum, en svävande gardin för dig som älskar dagsljus men utan att solens starka strålar tränger in. Levereras i 33 populära färger, med elstyrning eller manuell betjäning.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 908,92
VELUX energigardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) En flexibel energigardin som ger mörkläggningseffekt, isolering, utsikt och ljus. Gardinen har plisségardinens dekorativa egenskaper, men är inte fastsatt varken upptill/nertill och kan därför placeras fritt i fönstret. Denna gardin reducerar dessutom värmeförlusten med upp till 34 %.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 1.155,11

Köp billiga plisségardiner hos nyagardiner.se

Hos Nyagardiner hittar du alltid bra erbjudande på plisségardiner. Vi gör regelbundna marknadsanalyser, så att du som kund kan vara säker på att alltid få det billigaste onlinepriset. 

När storleken är bestämd, ska du börja välja bland alla färger, utförande och mönster. Med en plisségardin från nyagardiner.se har du chansen att sätta din personliga prägel på hemmets inredning. 

Dubbelväv (Duette)
Duette är den energieffektiva lösningen. Plisségardinen håller värmen ute på sommaren och inne på vintern. Dubbelväven har luftfickor som fungerar som isolering. 

Duette plisségardiner har dessutom dolda linor, vilket ger en enkel och stilren gardinlösning. 

Valfri färg
Vit, svart, chokladbrun eller kolgrå? Med över 300 olika färger kan vi stolt presentera Sveriges största och billigaste urval när det gäller alla typer av plisségardiner.  


På merparten av  plisségardinerna har du också möjlighet att välja din egen unika listfärg.  

Leverans i hela Sverige
Var du än bor i Sverige kan snabbt och lätt beställa dina plisségardiner på vår hemsida. 


Kulkedja
Nyagardiner har både plisségardiner med och utan kulkedja. Vi har också en plisségardin med det unika smartcord systemet, som är ett innovativt reglagesystem där gardinen hissas upp och ner i en mjuk rörelse. 

Mörkläggning
Många köper plisségardiner med mörkläggningstyg. Särskilt till sovrummet eller barnrummet, där du gärna vill stänga ljuset ute. Men även till rum med tv- eller datorskärm är plisségardiner med mörkläggning bra lösning. (Mörkläggningstygerna hittar du längst ner i färgöversikten.)


Top down / Bottom up /Split
Split, Up & Down eller Top down/bottom up är en nyare lösning på gardinmarknaden. Vi har flera modeller som stödjer up/down systemet, dels som fritt hängande med vajer, men även som utsträckt gardin.  

Kontakta oss