plisségardiner up & down

En plisségardin med up & down-funktion ger den absolut mest flexibla ljusregleringen på marknaden.en smart design

När du väljer en plisségardin, kan du få den smarta up & down-funktionen. Med up & down-funktionen kan du själv välja, om gardinen ska täcka hela fönstret, endast den översta delen av fönstret, endast den nedersta delen av fönstret eller endast mitten av fönstret. Med andra ord kan du placera gardinen precis där du vill ha den för att uppnå bästa solskydd. Det kallar vi för flexibel ljusreglering. 


Plisségardiner är eleganta i sitt uttryck och passar väl in i alla rum. Se vårt stora utbud av plisségardiner med upp- och ned-funktion och hitta den design som passar dig bäst.LITERISE®

LiteRise® är en enkel, trendig och trådlös gardinlösning. Levereras antingen med dubbla grepp eller frihängande plissé.


SmartCord®

Med SmartCord finns det inget långt snöre. Plisségardinen lyfts genom att lätt dra i snöret och sänks med en lätt drag mot mitten. SmartCord ser också till att gardinen åker ner i en mjuk rörelse.


PowerView®

Med PowerView® motorisering från Luxaflex kan dina gardiner följa din dygnsrytm, så att gardinen ställs in i din föredragna position helt automatiskt. Med PowerView® kan du styra dina gardiner via din smarttelefon eller iPad. Se mer om PowerView® här.