Rullgardiner

Designa själv dina nya måttanpassade rullgardiner - Du sparar minst 30%

Rullgardiner är en tidlös gardinlösning. Med en rullgardin kan du reglera eller stänga ute dagsljuset, precis som du kan skydda dig mot oönskad insyn utifrån. 
BestPrice Rullgardin Standardstorlek
7 populära standardstorlekar
✓ 4 olika färger
✓ Mörkläggande
✓ Inklusive distanser, pluggar och skruvar
✓ Snabb leverans
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 129,00
Base+ Rullegardin
✓ Billigaste på den svenska marknaden.
✓ 22 olika färger
✓ flera justeringsmöjligheter
✓ Snabb leverans
✓ enkla, snygga och inte minst eleganta 
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 258,07
Base+ Rullgardin Mörkläggande

Base Rullgardin Mörkläggning är den billigaste modellen, välj mellan tre av våra kraftiga mörkläggningsmaterial, fantastiskt pris, flera list- och manövreringsmöjligheter gör Base till den självklara och billigaste mörkläggningsrullgardinen.

 

Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 442,86
Faber Rullgardin
Välj en Faber rullgardin. Då får du nämligen en elegant och idealisk lösning till din solavskärmning. Rullgardinerna från Faber levereras med ett smart multibeslag, som gör monteringen enkel och snabb. Kollektionen innehåller mer än 75 olika designer och ger dig samtidigt många olika kombinatinsmöjligheter.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 557,44
Faber Mörkläggningsrullgardin
Faber mörkläggningsrullgardin - vi rekommenderar dessa rullgardiner i fantastisk kvalité. Gläd dig över de många kombinationsmöjligheterna. Faber mörkläggningsrullgardin frestar med ett sortiment i många olika färger och mönster, som passar perfekt i alla rum.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 846,56
Faber Rullgardin Barnkollektion
Faber Barnrullgardin är den perfekta rullgardinen till barnrummet. Genom att välja en Faber produkt är ni säkra på att få en kvalitetsrullgardin och era barn kan glädja sig åt gardiner med många olika stilar. Hos oss kan ni sätta ihop den barnrullgardin som passar just till era barn.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 846,56
Luxaflex rullgardin
Luxaflex rullegardinskollektion är inkörsporten till en hel värld av visuella möjligheter. När du väljer en kvalitetsprodukt som Luxaflex, kan du därför alltid hitta exakt den stil och den funktionalitet som du är ute efter när du ska skaffa dig nya gardiner.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 735,49
Luxaflex rullgardin mörkläggning
Luxaflex mörkläggningsrullgardin är det givna alternativet för sovrummet och barnkammaren om du vill kunna avskärma helt från solens strålar. Med en Luxaflex mörkläggningsgardin tränger inget ljus igenom den kraftiga väven. Välj mellan 30 olika färger/mönster + många justerings- och betjäningsalternativ.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 839,23
VELUX rullgardin
(Passar endast till VELUX-fönster.) VELUX erbjuder perfekt reglering av dagsljuset, VELUX är en energieffektiv och ekonomisk gardinlösning, när du vill avskärma bostaden från ljus och oönskad insyn. Rullgardinen levereras i 37 färger, och lämpar sig väl för alla slags olika rum.
Se färger Beräkna pris
Priser från Kr. 542,30

Köp billiga rullgardiner här 

Billigast rullgardiner hittar du hos nyagardiner.se. Vi gör dagliga prisanalyser i hela branschen för att försäkra oss om att våra rullgardiner är de billigaste. Därför kan du vara helt lugn när du köper dina rullgardiner i vår webbshop. 

Samtidigt har vi landets bredaste erfarenhet av gardiner, som vi gärna delar med dig. Stora fördelar för dig när du ska välja nya rullgardiner. Vi erbjuder rullgardinslösningar från de mest kända tillverkarna och du har möjlighet att få dina nya gardiner anpassade efter förhållandena i ditt hem.

Måttbeställda rullgardiner 
Nyagardiner levererar rullgardiner i den storlek du önskar. Oavsett vilken storlek du vill ha kan du snabbt och lätt hitta ett pris via vår gardinkonfigurator.

När du beställer måttbeställda rullgardiner är det viktigt att mätningen är korrekt gjord.   

Om du behöver hjälp med att mäta kan du eventuellt söka information i vår mätguide.  

Färger
Vi har rullgardiner i alla färger och många olika mönster. De mest populära rullgardinerna är vita, men även svarta och randiga gardiner är på frammarsch.  
Du hittar rullgardiner i både ljusa och mörka nyanser, men det finns även neutrala, enfärgade material.
De flesta modeller levereras också som mörkläggningsgardiner, titta gärna på vår mörkläggningskategori.  


Rullgardiner med motor
Det finns många fördelar med elektriska rullgardiner. De ger komfort och är användarvänliga och kan användas av alla –  barn, äldre och funktionshindrade. Elektriska rullgardiner styrs med fjärrkontroll eller väggsändare.

Fjädermekanism
Vi har flera olika typer av reglage för uppdragning. Den mest populära är nog den traditionella fjädermekanismen. Ett lätt ryck i gardinen får fjädern att dra upp rullgardinen. 

Reglage med kulkedja
Kulkedja är också en lösning till dina nya rullgardiner. Rullgardinen styrs med ett dragsnöre på höger eller vänster sida om fönstret eller dörren. De populäraste kulkedjorna är gjorda av plast, snöre och stål.
Kontakta oss