träpersienner

Köp träpersienner efter mått
Träpersienner är den varma och exklusiva lösningen. Här har du möjlighet flera lamellbredder och träslag. På så sätt kan du få en gardin med precis det uttryck du önskar.


BRA ATT VETA

Nedan hittar du all nödvändig information för köpet av dina nya träpersienner.vad är träpersienner?

Träpersienner är likadana som klassiska aluminiumpersienner, med skillnaden att de tillverkas i trä istället. Träpersienner har en naturlig och varmt uttryck samtidigt som persiennerna är flexibla, praktiska och lätta att rengöra. Persienngardinen är gjord av horisontella inställbara lister av trä för enkel och elegant reglering av solljus.vad betyder lamellbredden?

Våra träpersienner finns i olika lamellbredder. De olika bredderna passar till olika fönsterstorlekar.


35 mm: Träpersiennen från Luxaflex med en lamellbredd på 35 mm är den minsta i vår kollektion. Den passar bra till små och vanliga fönster. Träet ger ett exklusivt och rustikt uttryck och levereras i många spännande sorter.


50 mm: Denna lamellbredd är den mellanstora i serien och passar bra till stora fönster. 


68 mm: Lamelbredden på 68 mm är den största lamellbredden som säljer vi träpersienner i. Det är en unik form på lamellerna som gör att persiennen kan stängas helt och hållet. Denna modell passar till stora fönsterpartier, där du vill ha ett flexibelt, exklusivt och solskydd.träpersienner efter mått

Hos Nya Gardiner kan beställa träpersienner tillverkas enligt dina exakta mått. Mata bara in bredden och höjden i fältet för den specifika gardinen du vill ha. Därefter beräknar systemet priset. Priset beror på storlek, styrning och färg. Träpersienner efter mått är en exklusiv och naturlig gardinlösning som passar perfekt till den nordiska stilen.Styrning av träpersienner

För de flesta av våra träpersienner kan du välja mellan styrning på höger eller vänster sida av gardinen. Våra träpersienner från Luxaflex kan levereras med motor,med/utan RTS.hur tar jag mått till mina träpersienner?

Vi har gjort en utförlig måttagningsguide till dig, så att du lätt kan hitta rätt mått för dina nya persienner. Klicka här för att se våra måttagningsinstruktioner för persienner.hur monteras träpersienner?

Det finns oftast monteringsanvisningar i paketet när du tar emot dina nya gardiner. Har du tappat bort dem eller om är det inte i paketet, kan du alltid hämta en ny monteringsanvisning i PDF-format från vår hemsida.Hur beställer jag mina nya gardiner?

Hitta gardinen du vill ha och välj färg, styrningslösning m.m. Gå sedan till korgen, ange namn och leveransadress, utför betalningen och bekräfta. Då kan vi löpande informera dig via e-post om status, leveranstider, spårning, m.m. 


Om du behöver hjälp och vägledning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.rengöring av träpersienner

Träpersienner kan rengöras med en fuktig trasa.