velux gardiner

Passar perfekt för äkta VELUX fönster
En VELUX gardin ger perfekt reglering av dagsljus i alla typer av rum. Gardinerna från VELUX är speciellt utformade för VELUX fönster. Välj bland många färger och modeller.

VELUX rullgardin

15 populära färger      

Den kända rullgardinen är både modern och praktisk och finns i 15 populära färger. Gardinen kan placeras fritt i fönstret, vilket garanterar perfekt reglering av dagsljuset.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 550 kr.
VELUX rullgardin

VELUX Plisségardin

20 populära färger      

Plisségardinen är inte fäst i toppen eller botten och kan därför placeras fritt i fönstret, där du önskar. Den ger en unik möjlighet att finjustera ljusinsläppet precis som du vill ha det. Samtidigt är plisségardinen en vacker och elegant solskyddslösning.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 901 kr.
VELUX Plisségardin

VELUX persienn

9 populära färger      

Velux persiennen är en klassisk solskyddslösning med enkel ljusreglering. Den passar bra till dig som önskar en solid produkt med en fin och diskret design.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 883 kr.
VELUX persienn

VELUX Mörkläggningsgardin

23 populära färger      

Velux mörkläggningsgardin är en erkänd kvalitetsgardin som passar till alla hem. Gardinen finns i många vackra mönster och mörkläggningstyger för både barn och vuxna.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 721 kr.
VELUX Mörkläggningsgardin

VELUX energigardin

12 populära färger      

Velux energigardin är vacker att titta på och utstrålar kvalitet. Samtidigt minskar gardinen värmeförlusten med upp till 34 % och sänker tydligt elräkningen. Gardinen består av dubbelplisserat mörkläggningstyg med aluminiumbeläggning.
Obs: Gardinen passar endast VELUX fönster
Priser från 849 kr.
VELUX energigardin

Adapter til teleskopstånger (ZOZ 085)Har du fönster som du inte kan nå själv? Med denna smarta adapter och VELUX teleskopstången kan du enkelt använda gardinerna vid fönster som ligger utanför din räckvidd. Adaptern låter dig ta tag i gardinen med stången.
Priser från 119 kr.
Adapter til teleskopstånger (ZOZ 085)

Förlängning til teleskopstång (ZCT 100)Räcker din teleskopstång tillräckligt långt? Då kan du öka längden på stången med 100 cm med förlängningsfogen. Den hålls i samma snygg design som teleskopstången.
Priser från 169 kr.
Förlängning til teleskopstång (ZCT 100)

Teleskopstang (ZCT 200K)Med den praktiska och snygga teleskopstången kan du enkelt använda gardinerna vid fönstren utanför din räckvidd, till exempel takfönster.
Priser från 349 kr.
Teleskopstang (ZCT 200K)


VELUX GARDINER - DEN PERFEKTA MATCHNINGEN MED VELUX FÖNSTER


VELUX säljer och marknadsför takfönster, takkupoler, takmoduler, ljustunnlar, solskydd och elstyrning i Norden. 


VELUX är ett aktiebolag i VELUX Gruppen. VELUX Gruppen grundades i Danmark 1941. Sedan starten har företaget hjälpt kunder att optimera inomhusklimatet och därmed förbättrat hem- och arbetsförhållanden genom hjälp med ljusinsläpp och frisk luft.enkel montering

Det är mycket lätt att montera VELUX Gardiner det med smarta Pick & Click-systemet. VELUX takfönster är försedda med beslag, som underlättar monteringen. Gardinstången på klickas på plats i förmonterade fästen på fönstret och sidoskenor monteras. Enkelt och snabbt.